Editor de continguts

Ves a la pàgina principal
« Ves enrere

Èxit de la 6a Jornada Científica i la 16a Conferència Anual del VHIR

30-11-12

Els dies 29 i 30 de novembre es va celebrar la 6ª Jornada Científica del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) a la Sala d'Actes del Pavelló Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH). En aquesta edició es van seleccionar més de 60 treballs de recerca que van ser presentats pels seus autors de forma oral o amb sessió de pòsters.

En l'edició d'aquest any, que presentava la novetat dels pòsters, es van presentar, com des de l'edició de 2011, els treballs del personal d'infermeria, que van acompanyar als tradicionals dels investigadors predoctorals, postdoctorals i residents.

Durant la 16ª Conferència Anual HUVH es va presentar, l'informe del director del VHIR i es van lliurar les beques predoctorals VHIR, beca predoctoral Josep Palau i Francàs de Malalties Neurodegeneratives i la beca Post-MIR de la Obra Social de ‘la Caixa'.

El conferenciant d'aquesta edició ha estat Jeffrey M. Drazen, M.D. Editor-in-Chief de New England Journal of Medicine, amb la ponència ‘New England Journal of Medicine: 200 years of reporting the medical news'

Després de la conferència es van lliurar els premis als millors treballs presentats durant la jornada científica.

Programa de la Jornada Científica