Notícies

« Ves enrere

Una delegació de Polònia visita Vall d’Hebron

20 de març

Una delegació de Polònia visita Vall d'Hebron

El passat 10 de març, una delegació de directius i experts en infermeria del ministeri de Salut polonès es va desplaçar a Barcelona, on va tenir lloc una jornada de treball, que es va celebrar a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Eulàlia Juvé, coordinadora d’Infermeria de l’Institut Català de la Salut (ICS), va rebre els visitants i els va convidar a conèixer les peculiaritats de GACELA, sistema d’informació per a la prestació i la gestió de les cures infermeres dels pacients hospitalitzats, en el marc del Projecte Argos d’informatització de la història clínica, dirigida a millorar la seguretat i la qualitat de les cures.

La visita va incloure també la nova Unitat d’Ictus Vall d’Hebron, que és referent per a les zones d’Osona i del Vallès Oriental i forma part de la Xarxa Teleictus 2.0, on van ser atesos per professionals de la unitat i de la direcció d’infermeria del centre.

L’objectiu de la visita de la delegació polonesa era buscar fórmules per donar una major autonomia als seus professionals d’infermeria. A banda de visitar Vall d’Hebron, van mantenir trobades amb representants del Consell General d’Infermeria, l’Institut Espanyol de Recerca Infermera, l’Observatori de la Infermeria i el centre de salut Goya de Madrid.