Notícies

Reconeixement als professionals sanitaris per la seva actuació durant els atemptats a Barcelona i Cambrils

L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i ha comptat amb la participacio del conseller de Salut, Antoni Comín, i de les alcaldesses de Barcelona, Ada Colau, i de Cambrils, Camí Mendoza.

La Dra. Mònica Rodríguez, nova cap d’estudis de l’Hospital

Metgessa internista, està especialitzada en l’àrea de malalties autoimmunes i sistèmiques i ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Tercera edició de l’Escola d’Atòpia Vall d’Hebron

Es tracta d’un projecte de formació conjunt de l’Hospital i el Centre d’Atenció Pediàtrica Integral Casernes per a pacients i les seves famílies.

Seguiment personalitzat dels pacients amb trombosi a Vall d’Hebron

L’Hospital ha posat en marxa una nova Unitat Funcional de Trombosi Venosa que, per primera vegada, permetrà fer un abordatge multidisciplinari dels pacients. La clarificació del circuit assistencial facilitarà el seguiment del pacient, que en una única visita podrà veure tots els especialistes.

La immunoteràpia i la teràpia personalitzada contra el càncer marquen el full de ruta d’ESMO 2017

El Dr. Josep Tabernero presentarà diversos estudis realitzats a VHIO i farà una Conferència magistral sobre l’escalada dels costos sanitaris en els tractaments oncològics i els intents per frenar-los.

L’ús de teràpies regeneratives i la bioimpressió en 3D, els principals avenços en el tractament de les cremades

El Dr. Joan Pere Barret, cap del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de Vall d'Hebron, coordinarà el pla de catàstrofes europeu per donar resposta a situacions excepcionals que involucrin malalts amb grans cremades.

El Servei de Medicina Intensiva incorpora un nou equip de tomografia d’impedància elèctrica

Aquesta tecnologia permet monitorar a peu de llit els efectes de la ventilació mecànica en els pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives.

Els nens d’Osona disposen d’un nou servei de cardiologia pediàtrica gràcies a Vall d'Hebron

El Consorci Hospitalari de Vic posa en marxa un nou servei, en col·laboració amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, perquè els pacients pediàtrics amb cardiopatia puguin ser atesos a l’Hospital Universitari de Vic. El Dr. Ferran Rosés de Vall d’Hebron oferirà les visites presencials.

Arriba "El viatge d’un somni", la segona novel•la de Núria Mateu

La segona novel•la de Núria Mateu, supervisora del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron, ja és una realitat.

Àmplia participació del Servei de Cardiologia en el Congrés Europeu que se celebra a Barcelona

Una vintena de professionals, principalment del Servei de Cardiologia de l'Hospital Vall d'Hebron, participen activament en el Congrés Europeu de Cardiologia (ESC Congress 2017) que comença demà a Barcelona.

Nota d'agraïment de Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, arran de l'atemptat d'ahir a Barcelona

Missatge d'agraïment de Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, als professionals implicats en el dispositiu especial per l'atemptat d'ahir a Barcelona.

Minut de silenci amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona

18 d'agost Minut de silenci amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona Amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a la ciutat de Barcelona, us informem que a les 12.00 h farem un minut de silenci per expressar el nostre condol per les víctimes i donar suport a les seves famílies i amics. Les concentracions tindran lloc en tres...

Vall d’Hebron reforça les cures pal•liatives als infants

L’Hospital Maternoinfantil disposa des del passat mes de juny d’una Unitat d’Atenció Pal•liativa Pediàtrica, dedicada en exclusiva a infants i joves amb necessitats pal•liatives i a les seves famílies.

El Servei de Farmacologia Clínica de Vall d’Hebron/Fundació Institut Català de Farmacologia torna a ser acreditat per l’OMS

Vall d'Hebron és Centre Col•laborador de l’OMS per la investigació i la formació en Farmacoepidemiologia. Les dues instituciones sumen ja més de 20 anys de treball conjunt.

Vall d’Hebron recull més de quatre tones de roba usada per a dotar-les d'una finalitat social

L'organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit 4.874 kg de tèxtil usat a tot el recinte de Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari.

Vall d’Hebron utilitza la realitat virtual per formar cirurgians

Cirurgians del centre han desenvolupat un projecte que permet seguir una intervenció de pròtesi de maluc amb realitat virtual immersiva. Aquesta eina permet format a distància cirurgians que vulguin especialitzar-se o metges residents.

Exposició dels projectes finalistes al concurs per al nou edifici del VHIR

Els estudis d’arquitectes BAAS Arquitectura i Espinet / Ubach va guanyar el concurs internacional d’arquitectura per al disseny del nou edifici i la proposta de transformació del Campus Vall d’Hebron

El Dr. Valentín Fernández és el nou president de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular

El nou màxim representant de la SEACV planteja l’objectiu que l’entitat s’estructuri en dos blocs, un d’acció institucional i un altre de recerca i docència, per donar més visibilitat a l’especialitat.
S'estan mostrant 1 - 20 de 932 resultats.
Articles per pàgina 20
de 47