Cirurgia sense Ingrés

 

La Unitat de Cirugía sense Ingrés de l'HUVH està allunyada del recinte hospitalari. La trobem ubicada dins del Parc Sanitari Pere Virgili (antic Hospital Militar), i ocupa la tercera planta dels edificis Gregal i Tramuntana.

Es tracta d'unes instal·lacions modernes, expressament dissenyades per a la cirurgia ambulatòria. Disposa de 6 quiròfans, 3 gabinets quirúrgics i, també, 4 consultes externes per a infermeria, anestèsia i especialitats quirúrgiques.

La Unitat disposa de les modernes tecnologies per a la cirurgia mínimament invasiva, per això, totes les persones intervingudes a la Unitat poden tornar al seu domicili al cap d'unes hores per continuar, sempre sota control, la seva recuperació.

Els equips quirúrgics de la UCSI pertanyen als serveis de les altres àrees de la Vall d'Hebron.

Àrea General

Cirurgia General i Digestiva

Cirurgia Maxil·lofacial

Dermatologia

Oftalmologia

Otorinolaringologia

 Urologia

Vascular

Àrea de Traumatologia i Rehabilitació

Cirurgia Ortopèdica de:

peu i turmell

espatlla

genoll

Cirurgia Plàstica i Reconstructiva

Àrea Maternoinfantil

Cirurgia Ginecològica

Fertilitat

Patologia Mamària

 

Des de la seva inauguració, l'any 2001, inicialment amb 8 serveis, se n'han anat incorporant d'altres fins als 12 actuals. L'activitat de la Unitat no ha parat de créixer fins a superar les 13.700 intervencions/any.

La UCSI participa activament en la formació mèdica especialitzada a mitjançant el programa de formació de MIR de les diferents especialitats quirúrgiques.