Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Actuació nadalenca de la Coral de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

18-12-12

Actuació nadalenca de la Coral de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

Aquest dimecres, 19 de desembre, a les portes de les Festes, la Coral de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron oferirà a professionals, pacients i familiars, una actuació nadalenca. Els concerts es faran als vestíbuls dels quatre edificis principals: a les 13.00 h a l'Antiga Escola Universitària d'Infermeria, a les 13.30 h a l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació, a les 14.00 h a l'Àrea General, i a les 14.30 a l'Àrea Maternoinfantil.

La Coral de l'Hospital Vall d'Hebron va néixer l'any 2005 amb motiu del 50è aniversari del centre, i des d'aleshores ha aconseguit conformar un grup de cantaires molt consolidat que, sota la direcció de Pablo Bélez, ofereix un repertori molt divers que pot incloure des de peces molt populars a música sacra en diverses llengües.

Formada principalment per treballadors i treballadores del centre, per persones jubilades, i per voluntariat, la Coral ha anat creixent en tots aquests anys fins a reunir el gairebé centenar de membres actuals que assagen un cop per setmana, els dimecres a la tarda, a la primera planta de l'Antiga Escola d'Infermeria. A més, des del curs 2010-2011, la Coral ha incorporat un grup d'una quarantena d'estudiants de Medicina que tenen la possibilitat de sumar 5 crèdits de lliure elecció al seu expedient acadèmic participant-hi activament.

A banda dels concerts de Nadal o el del Dia del Pacient, entre les seves actuacions més destacades al llarg de l'any, cal assenyalar les cites anuals en l'acte de comiat als professionals que es jubilen, i, al maig, l'actuació per als residents que acaben la seva estada formativa a l'Hospital.