Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Carnestoltes, una disfressa i un munt de somriures que s'escampen per l'Hospital

08-02-13

Els professionals de l'Hospital Vall d'Hebron participen cada any en el que ja és gairebé una tradició, la celebració del Carnestoltes. Aquest any els i les professionals han triat disfresses de temàtiques ben diferents (Disney, els barrufets o els contes clàssics de tota la vida), que han arrencat somriures a pacients i acompanyants.

El Carnestoltes no només es gaudeix a les rues de carrer de les nostres ciutats i pobles; o als centres escolars de Catalunya, on des de fa dies els nens i nenes treballen en la confecció de les seves disfresses. També el celebrem al nostre Hospital. 

Pel matí, a les consultes externes de Pediatria, tothom era ben guarnit com els personatges més divertits i famosos de la factoria Disney. I a les plantes d'Oncohematologia Pediàtrica, amb disfresses evocadores dels protagonistes més coneguts dels contes clàssics de tota la vida.

Per la tarda, l'ambient alegre del Carnestoltes també ha arribat a l'Àrea de Traumatologia. Ja fa 12 anys que es gaudeix del Carnestoltes a les plantes de Trauma i es una festa que no només dura un dia. Tots els professionals (zeladors, administratives, auxiliars d'infermeria, infermeria i personal facultatiu) treballen durant la tarda d'avui amb els vestits que ja fa setmanes que confeccionen ells mateixos. Tot plegat, amb l'objectiu  de passar una tarda divertida i diferent en companyia de pacients i acompanyants. Els berenars i els sopars es repartiran amb el personal vestit de barrufets i barrufetes, uns vestits, com sempre, ben elaborats a l'alçada d'una barrufesta com cal.