Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Donació de canastretes solidàries a pares i mares de nadons prematurs

14 de maig de 2013

Es tracta d'una iniciativa del grup Prematurs Vall d'Hebron que ha estat possible gràcies a la col•laboració altruista de diverses empreses relacionades amb el món dels nadons que han donat els seus productes i al suport de la Unitat de Neonatologia de l'Hospital i de l'Associació Prematura. L'objectiu és donar informació a les famílies de prematurs d'aquest grup format per més de 300 famílies que ja han passat per l'experiència de tenir un fill prematur i que van decidir fa dos any crear un grup de facebook on poder compartir vivències, oferir consells o realitzar activitats.

 

Les canastretes solidàries es donaran cada divendres a les famílies que hagin tingut nadons a l'Hospital. La primera remesa es va entregar el passat 10 de maig en un acte al que van assistir representants del grup Prematurs Vall d'Hebron, de les empreses col·laboradores (Farmaconfort, Nuk, Kangura, Caprabo, Eroski, Novartis, Corvall, Limo Basics, Medela, Linn) i de l'Hospital Vall d'Hebron.

Prematurs Vall d'Hebron és un grup en creixement que ha organitzat diverses activitats com el Dia Internacional del Nen Prematur amb xerrades informatives, penjada de mitjons al vestíbul de l'Àrea Maternoinfantil o actuacions de pallassos. Actualment, treballen en diversos projectes per a continuar recollint fons i donar suport a les famílies amb fills prematurs. Entre aquests projectes destaquen la realització del calendari 2013 o l'edició d'un llibre de relats relacionats amb els nadons prematurs.