Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Reconeixement a la Dra. Pilar García-Peña en el Dia Internacional de la Radiologia

08-11-12

Reconeixement a la Dra. Pilar García-Peña en el Dia Internacional de la Radiologia

Avui 8 de novembre se celebra per primer cop de manera coordinada a tot el món el Dia Internacional de la Radiologia, una jornada impulsada per les principals societats mèdiques relacionades amb aquesta especialitat, amb l'objectiu de transmetre a la societat el valor de la radiologia en la detecció precoç, diagnòstic i tractament de tot tipus de malalties i la seva contribució a la cura de la salut dels ciutadans. En el decurs de la jornada d'avui, rebrà el premi a la professió radiològica, Pilar García-Peña, radiòloga del Servei de Radiologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Enguany, la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM ) ha organitzat a Madrid una jornada, que compta amb el suport de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), en la qual radiòlegs i radiòlogues de tot l'Estat espanyol exposen les darreres aportacions de la radiologia a la cura, detecció precoç , diagnòstic i tractament de diferents tipus de càncer; i els pacients compartiran les seves experiències.

En el decurs de la jornada d'avui, rebrà el premi a la professió radiològica, Pilar García-Peña, radiòloga del Servei de Radiologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Aquest reconeixement, en paraules de la mateixa doctora, significa un reconeixement a tota la professió de la radiologia pediàtrica, un servei molt important en benefici de tots els nens i nenes que el necessiten i que no sempre i a tot arreu,  com passa a Vall d'Hebron, disposen de professionals realment especialitzats en aquesta matèria.