Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Vall d'Hebron, premi de la Fundació Avedis Donabedian 2013 al millor web d'una institució sanitària i social

10 de gener de 2013

Vall d'Hebron, premi de la Fundació Avedis Donabedian 2013 al millor web d'una institució sanitària i social

Aquest premi valora l'esforç realitzat per les institucions sanitàries per donar a conèixer els seus serveis i activitats a través de mitjans que permetin oferir serveis de valor afegit a tots els seus públics. En aquest sentit, es valoren aspectes com el posicionament del web a la xarxa, la seva estructura, el tipus de continguts que ofereix i que estiguin constantment actualitzats, que permeti la interacció amb els usuaris, que aporti valor afegit respecte a d'altres pàgines del sector, com cercadors específics o aplicacions, que tingui un disseny acurat i coherent amb la institució a què representa, que hi hagi presència a les xarxes socials i que es tinguin en compte al web accions relacionades amb la responsabilitat social corporativa.

El web de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron és un projecte estratègic que es va posar en marxa el 16 de juliol del 2012 gràcies a la implicació de la Direcció i de tots els professionals de la institució i que s'ha fet amb mitjans propis. Durant aquest període de temps hem rebut unes 724.000 visites i les nostres pàgines han estat vistes més d'1.5 milions vegades. Aquestes visites no només procedeixen del nostre territori, sinó que, també, s'han realitzat des de fora de l'Estat espanyol. Això ens indica que, cada vegada més, el web està esdevenint una eina de consulta, transmissió de coneixement i comunicació amb la ciutadania i amb altres professionals que s'interessen per tot allò que es fa a l'Hospital.

El Dr. José Jerónimo Navas, gerent de l'Hospital Vall d'Hebron, va recollir el premi ahir dimecres 9 de gener, durant el tradicional Concert de Cap d'Any de la Sanitat Catalana, que cada any organitza la Fundació Avedis Donabedian.

 

Podeu consultar la relació de premiats a:

http://www.fadq.org/