L'ingrés

El dia de l'ingrés haureu de presentar-vos a la Unitat d'Admissions a partir de l'hora que us hagin citat, per tal de formalitzar-lo.

Cal que porteu la documentació següent:

Document nacional d'identitat (DNI) o passaport
Targeta sanitària individual

També haureu de portar els estris d'higiene personal, com un necesser amb raspall i pasta de dents, pinta, colònia, sabó líquid, un mínim de 3 pijames o camises de dormir, bata i sabatilles tancades pel darrere, i els homes, màquina d'afaitar.

Si heu d'ingressar a l'Àrea Maternoinfantil heu de portar també:

Per a la mare: calces de paper o teixit de punt, compreses ginecològiques i sostenidor de lactància.

Per al nadó: bolquers, tovalloletes humides, pinta, 4 jocs de dues peces, 2 o 3 jerseis de llana o cotó, 1 gorreta de punt, mitjons o peücs i una manteta de llana o tovallola per embolicar-lo. Per instrucció del Servei de Pediatria no es permet la col·locació d'arracades als nadons a l'àrea d'hospitalització.

No porteu a l'Hospital joies, pírcings, diners, targetes de crèdit o d'altres objectes de valor. Dels objectes personals com ulleres, lents de contacte, audiòfon, pròtesis dentals, etc., n'haureu de tenir cura personalment. A la planta d'hospitalització, el personal d'infermeria us informarà de tot allò que necessiteu conèixer.

Si preneu medicació a casa, porteu-la i comuniqueu-ho al metge o al personal d'infermeria. Comuniqueu també qualsevol al·lèrgia que tingueu.

Si heu signat el document de voluntats anticipades ho heu de fer saber al personal responsable de la vostra assistència.

 

L'estada

A la Unitat d'Admissions us demanaran les dades personals i les d'una persona de la vostra confiança. Un cop fets aquests tràmits administratius, us indicaran la unitat d'hospitalització. Quan arribeu a aquesta unitat, el personal d'infermeria de la planta us n'explicarà el funcionament. També us mostrarà la vostra habitació i us facilitarà la tovallola.

Per motius de funcionament intern, convé que estigueu sempre localitzables. No heu de sortir de la unitat d'hospitalització sense informar el personal d'infermeria, a excepció dels pacients de l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació amb passi de sol.

És molt important la dieta alimentària en el tractament de molts pacients. Haureu de consumir únicament els aliments indicats pel vostre metge i servits per l'Hospital. En cas que tingueu problemes amb l'alimentació i necessiteu una dieta especial, ho heu de comunicar al personal d'infermeria.

La informació mèdica la dóna el metge o metgessa responsable del vostre procés.

Durant les actuacions dels professionals no parleu per telèfon.

El pacient podrà estar acompanyat per una persona. Els acompanyants hauran de sortir de l'habitació durant la visita mèdica, en el moment de les cures o tractaments, quan es netegi i sempre que els professionals sanitaris ho considerin oportú.

Recordeu que està prohibit fumar a tot el recinte de l'Hospital. Seguiu les normes del centre, utilitzeu correctament les instal·lacions i col·laboreu per mantenir-les en bon estat.


Per a qualsevol necessitat, truqueu al timbre que teniu al costat del llit. Si teniu cap dubte, adreceu-vos al personal infermer que us atén, el qual intentarà ajudar-vos.