Serveis complementaris

Servei religiós

La malaltia pot afectar totes les dimensions de la persona: les fisiològiques, les psíquiques, i també les espirituals. L'assistència religiosa als malalts i malaltes consisteix en un servei per a pacients que en vulguin fer ús. Si necessiteu aquest servei comuniqueu-ho al personal infermer, que canalitzarà la vostra sol·licitud.

Espais de lleure

A l`Àrea Maternoinfantil hi trobareu:

Sales de jocs i sales de descans per als familiars a totes les unitats d'hospitalització.
 

Ciberaula. La Ciber@ula és un espai on voluntariat de diverses associacions, mestres de l'Aula hospitalària i els mateixos pares i mares de la mainada ingressada organitzen i col·laboren en diferents activitats (jocs, tallers, espectacles de màgia, contes...) per als infants ingressats.

Perruqueria

Si voleu utilitzar el servei de perruqueria, disposeu de la informació a la vostra habitació.

Llibres

L'Hospital disposa d'un servei gratuït de préstec de llibres per als usuaris i usuàries.

Televisió i telèfon

Els serveis de televisió i telèfon són de pagament i funcionen amb monedes d'1 i 2 €.

Cafeteria i restaurant

L'Hospital disposa de diferents cafeteries i restaurants per al públic.

Expenedors de begudes fredes, calentes, entrepans calents i snacks

Hi ha servei d'expenedors distribuït per tot el recinte de l'Hospital, amb un total de 123 màquines de begudes calentes, fredes, entrepans calents i snacks. Aquestes màquines donen servei les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Les màquines estan ubicades a les Urgències de les tres Àrees, les Consultes Externes i a les sales d'espera de les plantes. També hi ha màquines a l'edifici de Microbiologia i Anatomia Patològica, els edificis Collserola i Mediterrani de Recerca, al mòdul blau, al mòdul C i a l'edifici de l'antiga Escola Universitària d'Infermeria.

Màquines dispensadores de raspalls de dents i esprai bucal

A les sales d'espera de les Urgències de les tres Àrees disposem de màquines dispensadores de raspalls de dents i esprai bucal.

Màquines dispensadores de productes de salut

 Àrea Maternoinfantil, planta baixa: compreses, bolquers, xumets, pintes, biberons, sabó, desodorant, crema hidratant, mugroneres, sabatilles...

 Àrea General, sala d'espera d'Urgències: bata-barnús, calcetes, calçotets, sabatilles, gel corporal, ulleres de diferents graduacions, maquineta i escuma d'afaitar, compreses, crema hidratant...

 Àrea de Traumatologia i Rehabilitació (entre el Servei d'Urgències i la UCI): bata-barnús, calcetes, calçotets, sabatilles, gel corporal, ulleres de diferents graduacions, maquineta i escuma d'afaitar, compreses, crema hidratant...

Canviadors per als més petits

Lavabos públics de l'Hospital, on trobareu canviadors per als més petits.

Premsa

A la planta baixa de cada Àrea hi ha un quiosc de premsa.

Caixers automàtics

A la planta baixa de les Àrees General i Maternoinfantil i a la planta -1 de l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació trobareu caixers automàtics.

Aparcament

Davant de l'Hospital i també dins del recinte disposeu d'un aparcament públic.