Notícies

Nota d'agraïment de Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, arran de l'atemptat d'ahir a Barcelona

Missatge d'agraïment de Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, als professionals implicats en el dispositiu especial per l'atemptat d'ahir a Barcelona.

Minut de silenci amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona

18 d'agost Minut de silenci amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona Amb motiu de l'atemptat terrorista d'ahir a la ciutat de Barcelona, us informem que a les 12.00 h farem un minut de silenci per expressar el nostre condol per les víctimes i donar suport a les seves famílies i amics. Les concentracions tindran lloc en tres...

Vall d’Hebron reforça les cures pal•liatives als infants

L’Hospital Maternoinfantil disposa des del passat mes de juny d’una Unitat d’Atenció Pal•liativa Pediàtrica, dedicada en exclusiva a infants i joves amb necessitats pal•liatives i a les seves famílies.

El Servei de Farmacologia Clínica de Vall d’Hebron/Fundació Institut Català de Farmacologia torna a ser acreditat per l’OMS

Vall d'Hebron és Centre Col•laborador de l’OMS per la investigació i la formació en Farmacoepidemiologia. Les dues instituciones sumen ja més de 20 anys de treball conjunt.

Vall d’Hebron recull més de quatre tones de roba usada per a dotar-les d'una finalitat social

L'organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit 4.874 kg de tèxtil usat a tot el recinte de Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari.

Vall d’Hebron utilitza la realitat virtual per formar cirurgians

Cirurgians del centre han desenvolupat un projecte que permet seguir una intervenció de pròtesi de maluc amb realitat virtual immersiva. Aquesta eina permet format a distància cirurgians que vulguin especialitzar-se o metges residents.

Exposició dels projectes finalistes al concurs per al nou edifici del VHIR

Els estudis d’arquitectes BAAS Arquitectura i Espinet / Ubach va guanyar el concurs internacional d’arquitectura per al disseny del nou edifici i la proposta de transformació del Campus Vall d’Hebron

El Dr. Valentín Fernández és el nou president de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular

El nou màxim representant de la SEACV planteja l’objectiu que l’entitat s’estructuri en dos blocs, un d’acció institucional i un altre de recerca i docència, per donar més visibilitat a l’especialitat.

Presència destacada de Vall d’Hebron a l’European Respiratory Society

La Dra. Eva Polverino i la Dra. Malú de Souza del Servei de Pneumologia Vall d’Hebron van ser dues de les ponents destacades en l’European Respiratory Society (ERS) Summer School of Adult and Paediatric Respiratory Medicine.

AR Motors renova el seu compromís amb l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron

AR Motors, concessionari oficial Kia, torna a cedir durant un any un vehicle a la Unitat d’Atenció Pal•liativa Pediàtrica i al Pacient Crònic Complex Pediàtric.

El piano de la Fundació Maria Canals es queda a Vall d’Hebron

Aquesta entitat i l’Hospital, amb la col•laboració de la Fundació Paliaclínic, han signat un conveni per a la cessió de l’instrument. El piano estarà al vestíbul principal del centre.

Conxita Peña, escollida nova degana del Col•legi de Treball Social de Catalunya

Encapçala una nova junta que té la voluntat de donar continuïtat a la tasca desenvolupada fins ara pel col•legi, situar l’entitat a l’eix central de les polítiques d’atenció als més vulnerables.

El diagnòstic d’un càncer de mama durant l’embaràs es pot tractar i no ha de ser cap motiu per a la interrupció de l’embaràs

21 de juliol El diagnòstic d'un càncer de mama durant l'embaràs es pot tractar i no ha de ser cap motiu per a la interrupció de l'embaràs La recerca, centrada en totes les experiències recopilades, conclou que el tractament ha de tan semblant com sigui possible al cas d’una pacient no embarassada L’ús de quimioteràpies...

Obres a la Ronda de Dalt i a la L3 del metro. Com afecten el Campus Vall d’Hebron?

Els accessos a l’Hospital no estan afectats i tampoc hi haurà treballs al davant del recinte. L’actuació sí afectarà les persones que vinguin en cotxe per la Ronda de Dalt.

Vall d’Hebron lidera el projecte europeu MyHealth, per millorar l’accés a la sanitat dels immigrants

Vall d’Hebron-PROSICS Barcelona, el Val d’Hebron Institut de Recerca i el Programa de Psiquiatria Transcultural, Servei de Psiquiatria, coordinen aquest projecte, que se centrarà en dones i menors immigrants no acompanyats.

L’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats crea una comissió per seguir els casos de violència masclista

Es tracta d’un equip multidisciplinari impulsat per la Unitat de Treball Social del centre per millorar la detecció, atenció i registre dels casos de violència masclista.

Resum del Balanç de Gestió del primer semestre del 2017 a Vall d'Hebron

El passat 13 de juliol va tenir lloc el Balanç de Gestió del primer semestre de 2017, en què el gerent i cadascun dels directors de l'Hospital van explicar els resultats i objectius de les seves àrees respectives.

El Dr. Ricard Ferrer, nou vicepresident de la SEMICYUC

El nomenament es va fer efectiu el passat 20 de juny, a l’assemblea de l’entitat.

Primera reconstrucció de bufeta intracorpòria d’un pacient a Catalunya utilitzant cirurgia robòtica

Cirurgians del Servei d’Urologia Vall d’Hebron utilitzen el sistema robòtic Da Vinci© per extreure i reconstruir la bufeta d’un pacient a l’interior del seu cos.
S'estan mostrant 1 - 20 de 920 resultats.
Articles per pàgina 20
de 46