Notícies

Més color a l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron

Els pacients més petits de Vall d’Hebron ja gaudeixen de les noves camises d’exploració pediàtriques que ha preparat la direcció d’Hoteleria de l’Hospital.

El Consell de Seguretat Nuclear visita les instal•lacions de medicina nuclear de Vall d’Hebron

El conseller del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Javier Dies, va visitar el passat 21 de març l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Un Fil de Llum amb la Coral Sinapsi

La coral de pacients del Servei de Medicina Física i Rehabilitació canta amb Andreu Rifé, l’autor de la cançó Fil de Llum.

Se n'ha anat un amic

El Dr. Josep Sánchez de Toledo s'acomiada d'en Pep Pla, president de l'AFANOC.

El Dr. Ramon Vilallonga és reelegit secretari de la SECO

El Dr. Vilallonga també ha coordinat un nou document de consens d’experts per al seguiment postoperatori de pacients tractats amb cirurgia de l’obesitat.

Homenatge de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació a la Dra. Ampar Cuxart

La Junta Directiva de la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física i Rehabilitació (SCMFiR) va retre homenatge el passat 17 de març a la carrera de la Dra. Ampar Cuxart, cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació Vall d’Hebron.

Les històries que ens ha portat el piano de la Fundació Maria Canals

Ahir, el vestíbul de l’Hospital General Vall d’Hebron es va convertir en un auditori, amb el piano que la Fundació Maria Canals va cedir per un dia al centre dins la iniciativa Maria Canals porta cua.

Professionals i pacients de Vall d’Hebron gaudeixen del piano de la Fundació Maria Canals

L’entitat, amb la intermediació de la Fundació Paliaclínic, ha cedit durant tot el dia un piano de cua, en el context del concurs Maria Canals.

Acaba la primera edició del Taller per a pacients amb malalties rares

El taller, realitzat amb la col·laboració de FEDER, té com a objectiu facilitar a pacients i familiars conceptes bàsics per gestionar i participar en associacions d’afectats.

Una delegació de Polònia visita Vall d’Hebron

El passat 10 de març, una delegació de directius i experts en infermeria del ministeri de Salut polonès es va desplaçar a Barcelona, on va tenir lloc una jornada de treball, que es va celebrar a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Vall d’Hebron posa en marxa el Programa Cuidador Expert Catalunya® en famílies de nens i nenes trasplantats

L’Hospital, amb el suport de l’equip del Programa Cuidador Expert Catalunya®, engega per primera vegada aquesta experiència en la qual els cuidadors d’infants trasplantats intercanvien coneixements i experiències entre iguals.

Nou espai per a la unitat de rehabilitació cardiorespiratòria i pel gabinet de valoració instrumentada en rehabilitació

El Servei de Medicina Física i Rehabilitació disposa d’unes noves instal•lacions per a realitzar els programes de rehabilitació cardiorespiratòria, la valoració dels pacients i proves instrumentades.

Èxit de Jarabe contra el cáncer, a la 1a Nit Solidària Vall d’Hebron

Els Cinemes Bosque de Barcelona acullen, dins la Nit Solidària Vall d’Hebron, la preestrena del documental, dirigit per Albert Solé i que explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, alhora que mostra l’univers del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari.

Vall d’Hebron se suma al dol per la mort de Pere Mir

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari se suma a les mostres de condol per la mort de Pere Mir, químic i empresari, impulsor de la Fundació Cellex, entitat que hi ha tingut un paper destacat a l’impuls de la ciència a Catalunya i, en particular, a la millora i creixement de Vall d’Hebron des de l’any 1999.
S'estan mostrant 1 - 20 de 820 resultats.
Articles per pàgina 20
de 41