Notícies

La Reial Acadèmia de Medicina nomena Acadèmic Numerari el Dr. Josep Tabernero

El cap del Servei d’Oncologia Mèdica Vall d’Hebron i director del VHIO va ingressar entre els membres acadèmics numeraris de la RAMC per la seva excepcional contribució a la pràctica de l'oncologia mèdica.

La Dra. Pilar García Peña, nomenada Membre Honorari de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica

Només 3 professionals de l’Estat han rebut aquesta distinció. L’acte de lliurament es farà al congrés que aquesta organització farà a la ciutat suïssa de Davos.

Èxit de la segona edició del Curs d’Actualització en Medicina Maternofetal

60 residents d’Obstetrícia i Ginecologia i especialistes en Obstetrícia d’alt risc han seguit les sessions.

Vall d’Hebron a la Mobile Week Barcelona

El Campus Vall d’Hebron ha acollit un dels diàlegs d’aquesta iniciativa, vinculada al Mobile World Congress.

Vall d’Hebron col•labora amb la Fundació MAKE-A-WISH

Les dues entitats han signat un conveni de col•laboració perquè els petits ingressats a l’Hospital gaudeixin dels serveis d’aquesta fundació

Més de 150 professionals participen al curs d’ecocardiografia bàsica i avançada a Vall d’Hebron

És l’únic curs a l’Estat avalat pel Diploma Avançat en Ecocardiografia per al pacient crític (EDEC) que promou la Societat Europea de Medicina Intensiva i Crítica (ESICM).

Vall d’Hebron mostrarà el seu potencial innovador durant la Mobile Week Barcelona

Acull un diàleg, una creació artística i una de les rutes creatives que formen part del programa d’aquesta iniciativa vinculada al Mobile World Congress.

Professionals de Vall d’Hebron participen al curs Barcelona Knee Associates Meeting

Es tracta d’una de les trobades de referència a l’Estat en patologia de genoll. El Dr. Enric Castellet, cap de la Unitat de Genoll del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, va fomar part del comitè organitzador.

Una delegació xinesa visita els Laboratoris Clínics Vall d’Hebron

La delegació, formada pels responsables de 15 laboratoris de diferents hospitals de la Xina, han pogut veure de primera mà com funciona aquesta peça fonamental de l’Hospital, que es va posar en marxa el setembre de l’any 2014.

Sorpreses per als infants ingressats amb una immunodeficiència primària

La iniciativa forma part del projecte ‘Tinc IDP, no estic sol’, impulsat per la BCN PID Foundation i l’ACADIP i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i la Diputació de Barcelona.

La Reial Acadèmia de Medicina premia la història de Vall d’Hebron

L’entitat premia la tasca com a historiador del Dr. Oriol de Fàbregues-Boixar, que ha estudiat els antecedents històrics sanitaris de l’Hospital.

Jornada d’Anàlisi Externa del Pla Estratègic de Docència

60 persones, entre professionals del Campus i personalitats externes a l’entitat han analitzat el document i han reflexionat sobre la formació dels professionals sanitaris.

Ja ha arribat la primera edició de la revista Tirita

Es tracta d’una iniciativa dels professionals i pacients del Servei de Medicina Física i Rehabilitació per potenciar la seva recuperació funcional.

Demostrada la idoneïtat de la tècnica SADI com a complement de la reducció d’estómac en pacients obesos

Un estudi de professionals del Campus Vall d’Hebron certifica que el bypass duodenal ileal amb una única anastomosi és una opció vàlida en el cas de fracàs de la reducció d’estómac.

Vall d’Hebron ofereix un tractament integral als infants amb fissura labiopalatina

La Unitat de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial Pediàtrica incorpora una nova tècnica d’ortopèdia maxil•lar funcional i modelatge nasoalveolar (NAM), per tractar aquests pacients.

Primera guia per ajudar els professionals de Neonatologia a afrontar el dol

La Guia d’Atenció i Acompanyament al final de la vida per a professionals del Servei de Neonatologia Vall d’Hebron destaca la importància de la comunicació fluïda i freqüent amb els pares del pacient.
S'estan mostrant 1 - 20 de 789 resultats.
Articles per pàgina 20
de 40