Notícies

L’Acadèmia Espanyola de Dermatologia premia un treball de Vall d’Hebron

Un treball de professionals del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari ha rebut el premi a la millor comunicació sobre Epidemiologia i Promoció de la Salut en el 45 Congrés Nacional de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia.

El Dia Mundial de l’ELA a Vall d’Hebron

El Campus Vall d’Hebron es va sumar aquest dilluns a aquesta commemoració amb una jornada sobre l’esclerosi lateral amiotròfica.

Els millors experts en cirurgia basada en l’evidència a Vall d’Hebron

L’Hospital acull la primera edició del curs internacional Principles and Practice of Surgical Research.

Neix l'associació "Aturem la sèpsia, Associació Guillem C.G."

Els pares d’un pacient, supervivent a la sèpsia que va ser tractat al servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Vall d'Hebron han creat una associació amb l'objectiu d'organitzar d'activitats lúdico-esportives per recaptar fons per ajudar a la recerca de la sèpsia i també per a la divulgació i docència envers la malaltia.

Els últims avenços en el tractament de l’ELA, a Vall d’Hebron

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari acull el pròxim 19 de juny una jornada sobre l’esclerosi lateral amiotròfica, l’ELA, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’ELA, el dia 21 de juny.

Nou tractament de la malformació d’Abernethy a Vall d’Hebron

Cirurgians pediàtrics del centre han utilitzat, per primera vegada a l’Estat, una nova tècnica quirúrgica per tractar aquesta patologia, que fins ara només es podia tractar amb radiologia intervencionista i trasplantament de fetge.

Triple premi per a la secció d’Al•lergologia Vall d’Hebron

Treballs presentats per professionals del centre han guanyat els tres premis a les millors comunicacions al Congrés de la Societat Catalana d’Al•lergologia i Immunologia Clínica.

Vall d’Hebron, primer hospital espanyol sense contacte amb el formol

S'han instal•lat sistemes tissue safe i seal safe que permeten segellar al buit les mostres i mantenir-les en fred. El formol, o formaldehid, s'utilitza per a la fixació de mostres tissulars i és considerat per la Unió Europea com una substància cancerígena.

La campanya La fam no fa vacances torna a Vall d'Hebron

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col•labora per cinquena vegada amb el Banc d'aliments, en la campanya La fam no fa vacances per recollir aliments pels més necessitats.

Vall d’Hebron és el centre públic líder a Catalunya en trasplantament de còrnia

L’Hospital va superar el seu rècord de trasplantaments de còrnia l’any passat, amb 114. El Servei d’Oftalmologia ofereix totes les tècniques disponibles en aquest camp.

La Transplant Run aposta per Vall d’Hebron

Vall d’Hebron celebra el Dia del Donant d’Òrgans i Teixits, dedicat a promoure la donació i agrair la generositat dels donants i les seves famílies.

Moda i recerca mèdica, de la mà d'Intropia

Els propers 9, 10 i 11 de juny el Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del mercat de moda solidari que organitza la firma Intropia i que destinarà els beneficis a apadrinar joves investigadors de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El pacient informat, nou repte dels professionals de l’Esclerosi Múltiple

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) al Campus Hospitalari Vall d’Hebron van celebrar el dia 31 de maig una jornada divulgativa.

Vall d’Hebron referma la seva aposta per la sostenibilitat

El Campus Vall d’Hebron se suma un any més a les activitats del Dia Mundial del Medi Ambient.

Formació internacional al Servei de Medicina Intensiva Vall d’Hebron

Sis metges joves de diferents països europeus han realitzat una estada formativa d’una setmana a Vall d’Hebron.

Avui, Menys fumar i més moure’t!, a Vall d’Hebron

El Campus Vall d’Hebron ha tancat les activitats de la XVIII Setmana Sense Fum.

El Dr. Albert Selva O'Callaghan, nou cap del Departament de Medicina de la UAB

El passat 12 maig, el Dr. Albert Selva O'Callaghan va ser elegit Cap del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
S'estan mostrant 1 - 20 de 890 resultats.
Articles per pàgina 20
de 45