Notícies

Vall d’Hebron és líder en nombre d’assaigs clínics contra el melanoma avançat

La Unitat de Melanoma de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus és una de les unitats de referència per a l’abordatge d’aquesta patologia, i disposa de l'arsenal terapèutic més gran existent contra el melanoma.

El congrés de la SECIP premia un treball de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques Vall d’Hebron

L’estudi, liderat per la infermera Patrícia Rubio, ha analitzat les experiències de les famílies ingressades a l’UCI Pediàtrica Vall d’Hebron.

El Programa de Salut Internacional de l’ICS organitza les X Jornades Catalanes de Salut Internacional i Medicina Tropical

El programa d'aquest any se centra en la influència del canvi climàtic sobre la propagació de noves infeccions o de malalties que havien estat controlades o eliminades en països desenvolupats

El SEM Pediàtric Vall d’Hebron ja ha fet 11.000 trasllats

El SEM Pediàtric Vall d’Hebron organitza els dies 17,18 i 19 de maig la XXII edició del Curs de Transport Pediàtric i Neonatal.

El Síndrome de la Fatiga Crònica: una entitat clínica ben definida i amb segell molecular específic

La XV Jornada d’Avenços en el Síndrome de Fatiga Crònica va ser organitzada i acollida per l’Hospital Vall d’Hebron Les últimes novetats en el diagnòstic d’aquest síndrome van ser exposades durant les Jornades

La importància del Banc de Llet Materna, a Vall d’Hebron

El Servei de Neonatologia i el Banc de Sang i Teixits de Barcelona organitzen la I Jornada del Banc de Llet Materna.

BAAS Arquitectura i Espinet / Ubach dissenyaran el nou edifici de recerca i la futura transformació de Vall d’Hebron

Un jurat format per reconegudes figures de l’arquitectura ha escollit la seva proposta, que conjuga una imatge clàssica i plàcida i transmet una percepció monumental. A la vegada, resol la mobilitat interna del Campus amb un eix vertical d’escales mecàniques i l’integra a l’entorn.

Patologia dual i dona, un problema més enllà de la medicina

Només entre un 10 i un 15% de les dones que segueixen tractament per patologia dual mantenen la seva activitat laboral.

Vall d’Hebron forma els professionals de l’Hospital Joan XXIII en cures intensives pediàtriques

20 professionals d’infermeria i 5 auxiliars del Joan XXIII reben 100 hores de formació, teòrica i pràctica tutoritzada a l’Hospital Vall d’Hebron.

Vall d’Hebron participa en el Global Congress on Hysteroscopy

El Servei de Ginecologia organitza la primera edició del seu taller d’histeroscòpia en el marc del congrés.

La higiene de mans, clau per garantir una assistència sanitària més segura

L’OMS celebra la Jornada Mundial d’Higiene de Mans i en destaca la importància com a mesura de prevenció de les infeccions. Vall d’Hebron hi participa amb activitats destinades a difondre bones pràctiques entre professionals, pacients i familiars.

Vall d'Hebron estarà present a Healthio amb tres estands: el de l'Hospital Maternoinfantil, un estand de l'Hospital compartit amb el Clínic i el del Prosics

Durant els tres dies de la fira, els visitants podran conèixer l'ús de la realitat virtual en el tractament del TDAH, els reptes en l'atenció del càncer en nens i adolescents, la nanomedicina en salut o com la tecnologia i les Apps poden ajudar a potenciar la vida independent dels pacients.

Vall d'Hebron-PROSICS assisteix a la Reunió Mundial d'Associats sobre Malalties Tropicals Desateses de l’OMS

A l'acte van acudir ministres de sanitat i representants dels Estats Membres, els organismes donants, les fundacions, el sector privat i l'àmbit universitari.

La nova app MetrICS neix per millorar la resposta dels professionals davant d’un ictus

L’eina ja està en funcionament a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, a l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

El cribratge neonatal per detectar la immunodeficiència combinada greu s'ha aplicat a més de 20.000 nadons a Catalunya

És el balanç dels primers 4 mesos d’implantació de la mesura. Vall d’Hebron és la unitat clínica de referència diagnòstica en els casos positius i és el lloc on es deriven per al seu tractament.
S'estan mostrant 1 - 20 de 864 resultats.
Articles per pàgina 20
de 44